UGU (Unnaryds Gastronomiska Universitet) presenterar:

"Husmanskost" med finess - en opretentiös matkurs under ledning av
Mette Dich och Karin Nielsen

Lektion 1: Onsdag 25/10 kl. 17.00
Lektion 2: Onsdag 10/1 kl. 17.30
Lektion 3: Onsdag 17/1 kl. 17.30
Lektion 4: Onsdag 24/1 kl. 17.30
Lektion 5: Onsdag 31/1 kl. 17.30
Avslutning med respektive: Fredag 2 februari kl. ??

Lektion 1: Förrätt - Ceasar sallad
Huvudrätt - Salsafylld fläskfilé  med   Hasselbach-potatis och    rödvinssås 
Efterrätt - Chokladmousse
Bilder - 25 oktober 2000

 

Lektion 2: Förrätt - Provencalsk löksoppa med gratinerade ostcroûtonger
Huvudrätt - Fylld rödspätta med sparrispotatis och gräslöksmörsås 
Efterrätt - Pannkakor med citronhonung
Bilder - 10 januari 2001

 

Lektion 3: Förrätt - Grapefruktcocktail
Huvudrätt - Coq au vin  (kyckling/tupp i vin) med pain riche och ris
Efterrätt - Toscaäpplen
Bilder - 17 januari 2001

 

Lektion 4: Förrätt - Tomatpaj med fetaost
Huvudrätt - Skomakarlåda
Efterrätt - Citronfromage
Bilder - 24 januari 2001

 

Lektion 5: Förrätt - Fisktimbal med sauce verte
Huvudrätt - Lammstek med potatisgratäng, tomatsallad och skysås
Efterrätt - Päronpaj med rårörda lingon
Bilder - 2 mars 2001