UGU
(Unnaryds Gastronomiska Universitet) presenterar:
"Husmanskost"
med finess - en opretentiös matkurs under ledning av
Mette Dich och Karin Nielsen
Lektion 1: Onsdag 25/10 kl. 17.00
Lektion 2: Onsdag 10/1 kl. 17.30
Lektion 3: Onsdag 17/1 kl. 17.30
Lektion 4: Onsdag 24/1 kl. 17.30
Lektion 5: Onsdag 31/1 kl. 17.30
Avslutning med respektive: Fredag 2 februari kl. ??
Lektion 1: | Förrätt | - Ceasar sallad |
Huvudrätt | - Salsafylld fläskfilé med Hasselbach-potatis och rödvinssås | |
Efterrätt | - Chokladmousse | |
Bilder | - 25 oktober 2000 |
Lektion 2: | Förrätt | - Provencalsk löksoppa med gratinerade ostcroûtonger |
Huvudrätt | - Fylld rödspätta med sparrispotatis och gräslöksmörsås | |
Efterrätt | - Pannkakor med citronhonung | |
Bilder | - 10 januari 2001 |
Lektion 3: | Förrätt | - Grapefruktcocktail |
Huvudrätt | - Coq au vin (kyckling/tupp i vin) med pain riche och ris | |
Efterrätt | - Toscaäpplen | |
Bilder | - 17 januari 2001 |
Lektion 4: | Förrätt | - Tomatpaj med fetaost |
Huvudrätt | - Skomakarlåda | |
Efterrätt | - Citronfromage | |
Bilder | - 24 januari 2001 |
Lektion 5: | Förrätt | - Fisktimbal med sauce verte |
Huvudrätt | - Lammstek med potatisgratäng, tomatsallad och skysås | |
Efterrätt | - Päronpaj med rårörda lingon | |
Bilder | - 2 mars 2001 |